3 сент. 2010 г., 22:33

* * * (Завещание) 

  Поэзия
679 0 22

 

 

 

* * *  (Завещание)

 

Светът заспива.

Нищо не горчи.

И е спокойно, праведно и светло.

Сам ще затворя своите очи.

Не се прощавай с мен и не плачи...

С една свещица искам да отметнеш

тоз февруари... и да сипеш ти

от виното червено като кръв

на цветето с листата - огън длани;

да превъзмогнеш, че си тръгнах пръв

и преоткриваш с някой любовта ни...





© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??