2 янв. 2013 г., 22:25

Завръщане към приказките 

  Поэзия » Другая
483 0 1

 

 

Е, накрая завърнах се там!

Там - при книжката с истински приказки!

Как оттам ще се върна не знам...

Ала знам, те за мене са истински!!

В този свят, в който детството мое

е видяло принцеси и дракони,

днес се връщам - да търся покоя

и отново за чудото чакам...

Да, отново чета детски приказки.

За доброто и злото си спомням.

И за чудото чакам измислено -

оцеляло във счупена стомна...

И прочел... препрочел ги до края,

аз дори и назад  да се върна,

вече знам, да, със сигурност зная -

ще съм тук... мойта книжка прегърнал...

01.01.2013

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??