9 февр. 2010 г., 14:22

Зазори ме 

  Поэзия
579 0 5

Един тон деликатно, нежно цвета ми разлисти,

като ефирна ласка на вятъра в утрин сънлива.

Един стон може пътя между нас да прочисти,

да усмихне теб, а мен да направи щастлива.

 

Една капка роса по стъблото разтече омая,

пробудила в тялото трепетно-хладния ток.

Една споделена сълза твърдостта ни ще смая,

ще възкреси вкуса на животворния, благ сок.

 

Един слънчев лъч в цвят лика ми обагри,

раздигайки плаща на синята, нощна палитра.

Аз зная, боли те. Мен също отвътре ме пари,

но искам да срещна в очите ти топлия изгрев.

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=z3c1KIK8aso

 

© Люсил Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??