Добре, че идва зимата
и с белотата всичко тя покрива.
Природата под бялата завивка
отпуща сили и заспива.
Единствено морето,
то никога не спи!
Един път бурно,
друг път поуморено,
а може би премисля нещо.
Но знае то,
там някъде далече
един бряг го очаква вече!
© Румяна Щерева Все права защищены