Dec 2, 2020, 8:00 PM

Зимата и още нещо 

  Poetry
766 1 8

Добре, че идва зимата

и с белотата всичко тя покрива.

Природата под бялата завивка 

отпуща сили и заспива.

 

Единствено морето, 

то никога не спи!

Един път бурно,

друг път поуморено,

а може би премисля нещо.

Но знае то,

там някъде далече 

един бряг го очаква вече!

 

 

 

 

 

 

 

© Румяна Щерева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??