27 нояб. 2009 г., 16:52

Зимно 

  Поэзия » Любовная
909 0 9

С уморения вятър вървим
бавно,

смълчани.
Стъпки оставят в снега

и в душите ни

рани.
Зад облака тихо и тъжно
Луната

поглежда.
В сълза се превърна снежинка -
последна

надежда.
Сенки самотни се сливат за кратко
прегърнати

в мрака.
Зад онзи прозорец е светло
и някой

някого
чака...

© Ники Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??