Nov 27, 2009, 4:52 PM

Зимно 

  Poetry » Love
907 0 9

С уморения вятър вървим
бавно,

смълчани.
Стъпки оставят в снега

и в душите ни

рани.
Зад облака тихо и тъжно
Луната

поглежда.
В сълза се превърна снежинка -
последна

надежда.
Сенки самотни се сливат за кратко
прегърнати

в мрака.
Зад онзи прозорец е светло
и някой

някого
чака...

© Ники All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??