24 июн. 2019 г., 20:09  

Стичам се по мислите си 

  Проза » Письма, Другие
519 7 15
3 мин за четене

© И.К. Все права защищены

Усещаш ли погледа ми?
Виждаш ли пламъка в него? Гориш ли се? Искаш ли да бъдеш опарена...
Искаш ли да станем от масата и да го направим... Искаш ли да се махнем? Искаш ли да се скрием от целия този цирк... От... хммм... ох...
Както и да е, нали...
Господи, колко си красива тази вечер! Желая те. Бих ...
  617  11 
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
 • Доче, благодаря ти!
 • Наистина "взривяващи емоции"! Толкова нежна еротика ...
 • Здравей, Аделина! От мен винаги може да се очаква още. Просто съм като магическа бъчва...все нещо ми щуква и се раждат разни истории. При това героите ми често са доста упорити, а тези вдъхновени от други, са си направо дразнещи и неудобни като пиявици, та...В този смисъл, може и да има още нещо, а че ще има други, ще ...Те си висят почти готови... Благодаря за вдъхновението!
 • Благодаря за думите, Лия!
  Да очакваме ли още?
 • Благодаря, Наде за "любими"! Знаеш си...
  Благодаря, Лина-Светлана!
  Аделина умее да създава герои с предизвикателно поведение - човек чете и се дразни или " кефи", но всеки различно възприема и съответно откликва. Ето на това му казвам вдъхновяващо предизвикателство - да създадеш нещо от различна гледна точка, но с твоето си перо.А в сайта си има достатъчно творби, човек да се вдъхнови да експериментира.
  Хубава вечер!
 • "... Имаш смелост да започнеш играта, а дали имаш мъжеството да я продължиш?..."
  Удоволствие е да се следват различните гледни точки. Особено онези, които животът непрекъснато обновява.
  Браво, Лиа!*
 • SMooth, благодаря ! Красиво е да четем и коментари, като твоите. Доволните читатели са безценна награда за всеки писател.
  Ех, Костадин! Така ме разсмя! Чуден коментар си написал. Благодаря ти за заразителните емоции, които си вплел в думите си!
  Елка, така е! Но аз мисля, че когато има мисли и желания, преплетени със страст и любов, огънят избуява до стихийна огнена буря.
  Благодаря на всички за "любими"! И на Аделина - за предизвикателният герой.
 • Хубаво! Някои мисли разпалват още повече страстта! Поздравления, Лиа!
 • Въх мале,Лиа стана тя каквато стана.Хареса ми и не само.Поздрав.
 • Мисля, че този отговор е точно в орбитата на предизвикателството и стилистично и като усещане Обаче когато две заредени частици се срещат почти винаги има взрив Красиво е човек да ви чете!
 • Здравей,Ади! То твоята банда ме пришпори...Пиши! Все още обмислям дали да напиша различният вид отговор към трепетите на героя ти.
  Господин Станев и двете предположения са си наред и си прилягат. Голяма мода е това с богомолките, май. Целта беше да видим има ли страстен аналог на героя на Аделина. Всеки участник в изразяването на чувства има специфична своя вселена, а когато се сблъскат две близки по същество, става приливни и доста огнено страстно. Благодаря за оценката и мнението!
  Доче, реките на чувствата са най- стихийното нещо за мен. Още повече,че моите още не са затихнали от емоциите на споделеното с всички. Ще е хубаво да прочета и нещо различно и ударно, излязло изпод твоето перо.
  Красимира, благодаря ти, че не изпускаш! Поетичната ти същност вече е "продължила прегърнати с въображението . Поздрави и от мен!
 • "Готов ли си да разбереш, какво е да отвориш пещерата и да разтопиш леда? И когато парата се вдигне да те залее лавата на страстта…" Втечняването води до продължение във въображението ... Поздрави, Лия!
 • Красиво и неуловимо...
 • Талантливо облечен до разголване...нагон!
  А може би, разсъжденията на една богомолка в любовен период?!😉
 • Хей, Лия! Голяма закачка си, бързо се справи!
  Думата, която най-много ме докосна бе "споделен"... Има много красота в нея.
  Благодаря ти за тази взривяваща емоция! Героинята ти завладява още от първото изречение.

  Кажи на "моята банда" едно "Наздраве", много се радвам, че ви срещнах!
Предложения
: ??:??