22.03.2006 г., 20:56 ч.

* * * 

  Поезия
532 0 1

Искам пак да съм щастлива,

с вятъра бурен да тичам,

със Слънцето да се заиграя

със славея да се надпявам.

 

Такава бях преди години

безгрижна, весела, игрива,

а сега съдбата умори ни,

 живота стовари се със старшна сила.

 

Искам отново да си бъда старата,

обичана от всички и засмяна,

проблеми и грижи да забравя

поне за ден да „поиграя”...



Приморско
20.08.2001г.

© Ливия Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво,Ливия! Бъди такава…и поздрав за красивия стих!
Предложения
: ??:??