29.11.2005 г., 23:49 ч.

* * * 

  Поезия
826 0 2


Чуваш ли мълчанието?
Тежките му стъпки в нощта?
То идва със желанието
да разруши последната ни красота!
Спри за миг и обърни се,
то е точно зад гърба!
За последно отърси се
и преварни мечтите си в съдба!
Чуваш ли как ти нашепва
тихо в ухото страха,
че желанието умира,
преди да се превърне в мечта?
Ах,погледни отчаянието
и го прикови с радост и красота,
не го оставяй в съзнанието
да разпръсне горчива тъга!
Спри и забрави болката!
Отмий поглед в моя сега,
оставяйки я без надеждата,
че ще бъдеш нейн до смъртта!

          2.05.05г.

© Рени Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??