19.04.2006 г., 10:34 ч.

* * * 

  Поезия
1155 0 9

 Вали.
 Мокри тротоари, кални сънища и
 никакво предчувствие за пролет
 (с нежен аромат и трепет),
 а за кръговрат-безпътица.
 Гърми.
 Плющи дъждът по ламарината,
 мъглата е завързала очите ми
 и  чисти аромати не усещам,
 а само хлад и кален дъжд.
 

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??