30.05.2009 г., 20:54 ч.

***** 

  Поезия » Любовна
503 0 1

Листата бавно се отронват,
а аз отронвам пак сълза,
като листо, от вятъра обхваната,
аз мисля пак за теб в нощта...
Аз мисля вече час,
но не измислям
как да върна между нас 
онова, което липсва...
Изстинали ръце, изстинали души,
стопили се в леда
топя се аз, топиш се ти,
а не остава и следа...

© Лили Видова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??