23.04.2006 г., 17:15 ч.

* * * 

  Поезия
659 0 3
Светът е място злокобно
на смърт и разруха,
на омраза жестока
прокоба над всички
виси пак тегобно
и дебне ни там
посред на живота потока.
И няма души,
и сърцата са празни
живеем с цел
едничка да умрем,
а злините са станали
болести заразни
и суета безумна
кога ще се спрем!
Рушим безразборно
без оглед и ред
човечество!
ти си отговорно
за хаоса пълен,
в който се давим навред!

2003

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??