3.06.2006 г., 11:03 ч.

* * * 

  Поезия
1223 0 5
х х х
Пак ли всичко ще свърши,
преди да е още започнало?
Сленцето - недозалязло
се скрива в разплакан облак.
Песента ми - недоизпята
се извива над чадърите на щастливите.
Стихът ми - с едно крило
подплашен излита,
преди да е кацнал
на будния ти прозорец.
Само сълзата узрява.
Тя единствена знае -
нова обич -
ново дете недоносено.

© Анелия Шишкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??