19.09.2006 г., 13:33 ч.

***** 

  Поезия
609 0 0
Отново съм на кръстопът и не разбирам
червено или жълто свети светофар..
Автомобила ми бучи неспирен
и сблъсках се със задната кола.
Насрещната се чукна в челен удар,
Но този път късмета ми ме изигра.
Усетих как немощно духа умира,
изчезва безвъзвратно във вечността
и даже помен бледен не остана.....

© Виктория Минева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??