14.03.2007 г., 8:38 ч.

* * * 

  Поезия
581 0 1
Обичам те неромантичен –
без уговорени минути, дни.
Непредсказуем, често неприличен,
аз помня само твоите очи.
Обичам те, когато си отиваш –
внезапно, сякаш безразличен.
Дори когато ме убиваш –
аз просто те обичам.

© Лили Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??