3.10.2007 г., 16:29 ч.

*** 

  Поезия
705 0 21

Пресъхва ми мастилото,
пречупва се перото,
не ми достигат силите,
оставам в тишина,
дано не съм изгубила
магията на думите
и някой ден отново
копнежи да творя.
Оставам мълчалива,
но пак ще се откривам,
във вашите усмивки
и вашите сълзи,
до онзи миг, във който
сърцето колебливо
със обич и надежди
перото съживи...


           
                 ... то, немирното ми сърце,
                 не обича тишината...    

© Яна Вълчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??