27.06.2007 г., 23:23 ч.

* * * 

  Поезия
693 0 0
Не те видях вчера
и днес не ще те видя,
но аз не губя надежда,
че може би някой ден
отново ще те зърна,
макар и в тълпата,
макар и да знам,
че ти ще си обсебен от нея,
а за мен едва ли някога
се сещаш безпричинно.
Но не се тревожи,
аз мисля вместо теб!

© Йонка Сърбова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??