Jun 27, 2007, 11:23 PM

* * * 

  Poetry
694 0 0
Не те видях вчера
и днес не ще те видя,
но аз не губя надежда,
че може би някой ден
отново ще те зърна,
макар и в тълпата,
макар и да знам,
че ти ще си обсебен от нея,
а за мен едва ли някога
се сещаш безпричинно.
Но не се тревожи,
аз мисля вместо теб!

© Йонка Сърбова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??