3.05.2007 г., 2:04 ч.

*** 

  Поезия
459 0 2
Умирам... умирам за теб.
Плача... и плача в нощта.
Сълзите ми, капчици лед,
Душата... забравена страда.

Викам... и викам сама
а вика ми никой не чува.
Безбожна, студена тъма,
и тя като мене тъгува...

Потъвам... потъвам нещастна.
Нещастие - грешно, горчиво,
самотно, черно и бясно
се гърчи в агония дива.

А някъде там в нощта, 
дете невинно умира...
Оставило тихо света,
забравило, малко заспива...

© Метафора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??