5.09.2010 г., 17:00 ч.

* * * 

  Поезия
849 0 7
черешата,
която не е череша,
бухалът,
който не е бухал,
и никакъв Бах на никакви пръсти,
и никакъв изгрев,
Братя Грим, които не са Братя Грим,
(приказките не се пишат сами),
ще говорим на Вие (вече не съм прекрасен),
дървото...
дървото, което не е желязно, а още по-малко любовно,
и никакъв Питър,
а още по-малко пък Хайнрих...
никога...
никъде...
нищо.
Ревнувам те.
От Керуак.

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??