24.10.2007 г., 20:18 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
784 0 3

Обръщам се и виждам вчера -

красиво е, боли.

Съдбата е проклела

цял живот и куп мечти.

 

Отварям книга, призовавам

всички сили - зли, добри...

Демон тутакси се отзовава -

скрива нашите души.

 

Обичам те, обичам те до болка -

изгуби се от моите очи.

Върни се, още те очаквам,

очаквай утрешния ден и ти!

© Моя Милост Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??