12.03.2007 г., 21:02 ч.

*** 

  Поезия
552 0 2
Апатия - душевна смърт.
Предаваш се на безразличието
светът и в теб,
и този вън, гори нозете,
но не тичаш.
Разложен ум, и стича се
през кухи орбити -
като сълзи...
Щом спреш със стадото
да тичаш, обречен си.
Различен, миризлив.
Белеят кости, черепа
се зъби и сочи теб!
Но не сега...
Навярно утре е редът ти.
Сеир да е! Нали така.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??