18.11.2004 г., 12:52 ч.

* * * 

  Поезия
1165 0 0
Ти ме поглеждаш нежно,
даряваш ме с усмивки топли
и сякаш никак не е странно,
че напират в мен любовни вопли.

Може и да си далече,
но не е така когато си до мен-
мигът взаимен е сърдечен
и чувствам се по-силен,не сломен.

Ала щом протегна длан
да те докосна и да те помилвам,
виждам,че ще бъда сам,
но не мога и да спра да се опитвам.

© Генади Митев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??