15.04.2005 г., 11:02 ч.

* * * 

  Поезия
995 0 1
Загубих тялото си някъде по пътя,                                          
взирайки се в нощната тъма
с едничка цел - да мога да намеря
едната истина за теб и любовта.

По чужди пътища се лутах,
спъвайки се в спомени, в мечти,
опитвах се да стигна до сърцето си -
напипах камък с двете си ръце.

Душата ми обвита бе в мъгла,
очите ми - пресъхнал водопад.
Спрях се уморена, бях уплашена -
не успях да се намеря - бях сама.
  

© Димитрина Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Мила пишеш много хубаво,но ако са верни нещата е много кофти
Предложения
: ??:??