8.05.2008 г., 15:40 ч.

* * * 

  Поезия
758 0 8

... загубих пътя, или пък той загуби мен.
... не зная, но сега се щурам заблуден, насам, натам.

... в канавката намирам други, сламени души
... но никой не намира смелост да се промени.

... потърсих нежност, топлота, отвърнаха ми...
... ледена прегръдка, подлост, грубина.

... стопявам себе си, изгарям клада от човечност.
... и огъня в съня ми ...пепели момчето...

... очите ми са тъжни, потъва светлината в тях.
... умът ми се затваря сам, в черупка от мъгла...

© Ру Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??