20.12.2005 г., 20:04 ч.

*** 

  Поезия
608 0 1
 Тичам срещу вятъра,
 но накъде?
 Слънцето искам да погаля
 с треперещи от студ ръце.
 Поне за малко да се стопля
 и с надежда да изпълня празното сърце.

© Ливия Радева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??