18.11.2009 г., 15:42 ч.

*0* 

  Поезия
886 0 2

Колко трудно е да те догоня!

Далече си, а аз вървя в капчук.

Приятелите казват "спри се!",

но аз не спирам да те помня.

 

Един ми казва „първият печели”,

но друг отвръща „по-хубаво е пробвай”,

а аз бързам да обуя

огнените си ботуши.

 

Дали сънят ми казва нещо,

че аз все още те желая - туй е ясно?!?

Но ясно ли е ти ли си това,

или пък друга?

 

Навярно трябва да открия собствения си прозорец,

За да мога отново… пак да светя в тъмнината.

 

 

И колко лошо е, че съм изгубил,

а колко ли спечелих?

Но пък това е вече толкова неважно.

Къде си? - искам да те стигна!

© Диан Гочев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??