14.05.2013 г., 21:07 ч.

...... 

  Поезия » Любовна
668 0 1

 

 

 

"Престъпно скрих сълзите си и пак съм весел,

обичат ме и хората, а Самотата боса

диктува нотите на лебедовата ми песен

и тихо побелявам... недокоснат...

 

Ще свия пак цигарата с надеждата за пролет,

"забравил", че треперя не от студ, щом завали.

Ще скоча безразсъдно в следващия полет,

за да те срещна или за да заболи...

 

© Петър Трифонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Радвам се, че открих хубавата ти поезия! Трябва да пишеш по-често!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??