11.01.2011 г., 21:59 ч.

* * * 

  Поезия » Любовна
799 0 6

 

Телата ни във нежен взрив се сливат.

Душите ни сияят и трептят,

а ти си като никога красива

и сякаш всичко е за първи път.

 

Случайните любови са назад.

Предателствата вече отболяват.

И ни одумва еснафският град,

но бронята на обичта е здрава.

 

Аз знам, че пътят ни ще бъде трънен

и моля Бога да го извървим,

но ме боли, че всичко само сън е

и пак сърцето в самота кърви.

© Николай Гюлев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??