21.05.2024 г., 6:25 ч.

03 ИИ кажи му 

  Поезия » Свободен стих
66 0 0

 

      0 3 - И И  К А Ж И   М У

 

Роберт Фицо бе пет пъти прострелян

заради общи грешки на политическия каймак,

с тази участ не се размина в миналото и Ленин,

Путин,не усещаш ли,че натам те води тая твоя грешна война?

 

Много страдания се трупат заради нея,

тя нагнетява в душите детски огромно количество страх,

със злоба Доброто не може да се владее,

спомни си за разрухата и краха на третия райх!

 

Рибата се вмирисва от към главата,

а се чисти от към опашката,

драстичните инциденти помагат,да спадне натиска 

и обществата да,могат продължават нататък...

 

За всички погубени,невинни животи,

подхвърлени от болни амбиции като мишени,

на някоя карма ще се наложи робски да поработи

в Дългите Епохи на Безкрайното Време.

 

19.05.

2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??