12.12.2012 г., 11:58 ч.

* * * 

  Поезия
323 0 1

Съмнения прокрадват се във любовта?

Значи си е отишла,

значи неусетно,

незнайно как,

хитро си е тръгнала

и просто заблуда е било,

че още е тук....

е, да прогоним ли съмненията,

за да се върне тя...

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??