20.10.2013 г., 20:03 ч.

..... 

  Поезия » Друга
453 0 0


Колко лесно е да огорчиш и да нараниш!
Да упрекнеш и да обвиниш!
Какво ли чувства отсрещната душа,
забивайки се като нож, думите изплували от нечия уста.

Нима това е жестоката игра,
която поднася удар след удар, като лоша шега!
Трудно е да си признаем грешките
и да стоплим смразеното от тъга сърце!

Какво остава сега след нас,
омраза, болка и самота!
Къде отлитнаха безгрижните усмивки,
в които бликаха радост, щастие, доброта?

Имаме ли право на това,
да контролираме нечия съдба?!
В „Двореца на паметта”,
се намира всичко онова, което жадувам сега!

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??