25.08.2011 г., 8:36 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
676 0 4

Сладък сън,

разцъфнали лалета

с бяла истина –

едно кокиче между тях,

откъсвам спомена…

за сладък грях.

© Сара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??