24.10.2007 г., 17:06 ч.

... 

  Поезия » Друга
1132 0 4

В храстите се ражда звярът - було гнило, сляп жетвар

сноповете къса с грация на пеперуда, няма биле, няма цяр

за студените априлски теменуги - родени по принуда

сред хора ниски, сред хора - чужди, ничии, други... наградени за стари

заслуги... пари сърцето, парят ръцете, но никой не губи... няма какво... обноските

груби са важен цитат от промяната... мразената, глезената... засмяната

при нея... там ме заровете, при нея... блудницата, при нея ме пратете... в лудницата да си плащам греховете...

© Димитър Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Никой нищо не разбира...искам и аз така...
  • Много си депресиран бе Митак...кво стаа с тебе.Иначе е мн добро произведението..ама к'во ли разбирам аз от поезия.
  • ...да си плащам греховете...
    ______________________________
    Страхотно е Митко!
    Нямата...алтернатива.
  • Радваш ме!!!!!
Предложения
: ??:??