6.08.2008 г., 13:34 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
629 0 4
 

Някои тук са много важни,

придобили жалка власт.

Със книжле, малотиражно,

критикуват във захлас.

 

Компетентни са по всичко

и за всеки имат мнение.

Сякаш нов са дядо Тричко,

ерудити, без съмнение.

© Светлин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??