Aug 6, 2008, 1:34 PM

* * * 

  Poetry » Other
680 0 4
 

Някои тук са много важни,

придобили жалка власт.

Със книжле, малотиражно,

критикуват във захлас.

 

Компетентни са по всичко

и за всеки имат мнение.

Сякаш нов са дядо Тричко,

ерудити, без съмнение.

© Светлин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??