29.12.2012 г., 12:10 ч.

* * * * * * * 

  Поезия » Философска
524 0 3

 

 

пастелните петна на Роршах

от мечти несподелени

рисува залезът усмихнато:

като работник невнимателен

разсипва кофичката виолетова боя

върху небесния овал от бледосиньо

 

прокрадва се нощта на пръсти

и хвърля дантеления си воал

като рибарска мрежа 

над тихата вода на този ден

 

щастливо като deja vu 

ще преживеят ли 

дърветата заспали

сънят от Бъдни Вечер

© Енчо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасна палитра!
  • Поздрав!
  • Стихът ви е толкова прекрасен,че ме е яд дето толкова малко хора са го прочели!Може би ,ако поставяте някакво ,макар и не съвсем точно заглавие нещата ще се променят!Поздравявам ви!
Предложения
: ??:??