12.10.2010 г., 14:59 ч.

10.10.2010 

  Поезия » Друга
445 0 5

Казват, че била магична дата.

Ден такъв един в година има.

Тръпнещи, гадаем си съдбата,

пасианси си редим любими.

 

Три пъти по десет на десета

степен нека всичко да ни радва!

Десеторен да ни е късмета!

(Всички искат днес да вдигнат сватба...

 

вярват във играта на числата.)

Колко просто всичко ни изглежда.

Някаква мистична, странна дата

ражда в нас и повече надежда,

 

повече мечти, копнежи, мисли.

Нека ни е светло във сърцата!

Нека помислите ни са чисти

и Любов да освети Земята!

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??