14.07.2023 г., 10:19 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
219 1 3

Налей в очите ми заблуда. 

За миналото не тъжи. 

Отдавна любовта е луда

и резистентна към лъжи. 

Сега говори Тишината.

Не смей да й обръщаш гръб!

Аз всеки мога да отпратя, 

но не и Теб от своя път. 

Налей в очите ми заблуда

и дай отсрочка на скръбта.  

Щом Истината пак изплува

ще се превърна в тишина.

 

Павлина Соколова

© Павлина Соколова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??