16.02.2014 г., 15:07 ч.

14 февруари 

  Поезия » Друга
521 0 1

Шизофренно объркан, аз празнувам щастливо

ту свети Валентин, ту свети Зарезан,

водка, вино и джин, даже мъничко пиво,

ме изпълват със радост, но и с мъничко свян.

 

Любовта или джина ме омайват жестоко -

сам се питам и чакам автентичен ответ,

може би остарявам или страдам дълбоко,

може би пак съм влюбен, може би съм поет...

 

И накрая зарязвам аз свети Валентина,

смело гмуркам се чак при свети Зарезан,

Силно вярвам в това - Любовта е взаимна!

Ти си моята Джейн, а пък аз съм Тарзан!!!

 

© Константин Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??