11.03.2021 г., 8:02 ч.

*** 

  Поезия
169 0 0

Всеки ден, моля се да си добре
и да ми простиш за тези редове! 
Очите ти - неведнъж възпях,
усмивката - неведнъж я споменах!

 

Ако някой днес, реши да ме попита,
дали чакам с нетърпение на дете,
пролетта в очите ти да видя,
ще излъжа ако отговоря с не! 

 

Не ме наказвай със мълчание,
повече не мога така,
имам нужда от твоите слова,
обещавам аз да си мълча!


 

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??