4.08.2021 г., 11:49 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
361 0 1

Мирише на хляб, полето е дом.

Газя в житата на юлската нива.

Без облак в небето, вода се изля -

дъждовният душ ме облива.

 

За кратко замирам, а летният зной

сигнали за вечност изпраща.

Внезапна дъга като арка над мен

ме опива с аромата на мащерка.

 

Безвремие само, приказен сън.

За кратко ще съм щастлива.

Сезон нов ме чака зад оня завой.

Ще отмина - спасена и жива.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??