1.07.2012 г., 16:39 ч.

* * * 

  Поезия
549 0 0

Фалшивите ти намерения,

звучат като заплаха и условие!

Не ги приех!

Заплаши ме! Постави ми условия!

Страхът от загубата те прободе!

Вината скри и не призна!

От егоизъм ,малодушие - уби ти истината

и превърна я  в лъжа!

Не искам да боли - ала не може!

Там,  дето в кръв обвита любовта

си спеше тихо и пристойно,

отвори се дълбока рана... и умря!

...........................................................

Убита от ръката недостойна!

 

© Галина Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??