4.12.2008 г., 6:01 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
550 0 12
Погубвал ли си някога мечтите си?
Когато единствени те са опора на дните.
Докосвал ли си небето на птиците?
Когато уж си здраво стъпил на земята.


Прегръщал ли си луната понякога?
Когато всичко в теб е боляло.
Споделял ли си тъгата й?
Да, и тя плаче, но... рядко.


Виждал ли си слънцето как се целува с морето,
и се разтваря от нежност по него?
Нима не можеш да усетиш насладата
от малката свобода човешка?

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??