10.11.2007 г., 18:25 ч.

* * * 

  Поезия » Пейзажна
686 0 9

Старият асфалт е напукан.

По него ходят старчески крака.

Есента показва цветовете си.

Старецът се дразни от

окапалите й  листа.

Мирис на изгнило и

на самота.

Есен, есен,

толкова тъжен

правиш града.

 

© Калоян Бинев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??