Nov 10, 2007, 6:25 PM

* * * 

  Poetry » Landscape
675 0 9

Старият асфалт е напукан.

По него ходят старчески крака.

Есента показва цветовете си.

Старецът се дразни от

окапалите й  листа.

Мирис на изгнило и

на самота.

Есен, есен,

толкова тъжен

правиш града.

 

© Калоян Бинев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??