23.07.2017 г., 22:47 ч.

23 

  Поезия
208 0 6

Tези 23 зими,
в които те нямаше,
съкратиха ужасно
живота ми.
Добре че си тук и е лято.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??