Jul 23, 2017, 10:47 PM

23 

  Poetry
209 0 6

Tези 23 зими,
в които те нямаше,
съкратиха ужасно
живота ми.
Добре че си тук и е лято.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??