25.03.2008 г., 9:22 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
585 0 7

Не понасям комплименти,

с тях не ще ме впечатлите

и въобще не се старайте

да ми връзвате мечтите!

Поизтекоха годинки

и успях оттук, оттамо

малко опит да натрупам

на немощното си рамо.

Кой ме люби, кой ме мрази -

е, това не ме е грижа,

Господ да ми дава здраве

с обич враговете да пронижа.

Всеки казва ми - бъди такава,

учите ме, но не сте познали:

трудно с мен се на глава излиза -

таралежът може ли да се погали? 

 

© Ая Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??